FB-tracking

Acronis True Image 2019 3PC/MAC

Merk: Acronis
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Merk: Acronis
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Acronis True Image 2019 3PC/MAC

Met Acronis True Image 2019 geniet u van de snelste en eenvoudigste persoonlijke back-up software. Deze licentie is geschikt voor 3 computers. Acronis biedt unieke mogelijkheden voor incrementele backups en full-image backups waarmee de back-up altijd compleet is (al uw bestanden automatisch meegenomen) en razendsnel alles in de backup plaatst.

Gratis upgraden naar een nieuwe versie
Licentie2GO Belgie is Acronis partner. Wanneer Acronis een nieuwe versie lanceert, mag u met onze licentie gratis upgraden. U ontvangt dus altijd de nieuwste versie van de Acronis-software.

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en boot informatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Back-up Facebook. Op afstand back-up maken voor anderen overal ter wereld. Beheren van een touch- vriendelijke online dashboard. En nog veel meer!

Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Is uw backup ook veilig bij Brand, waterschade of diefstal? Sla uw backup op in de cloud en u zit goed. Kies voor Acronis Advanced of Premium en zorg dat al uw data ook beschikbaar is als het écht mis gaat.

De Snelste en Makkelijkste Persoonlijke Back-up Software

Bescherm alles met de full image back-up op Windows en Mac; het besturingssysteem, programma's, instellingen, bestanden en boot informatie. Back-up naar externe schijven, NAS-apparaten, netwerk shares en cloud met slechts twee klikken. Back-up telefoons en tablets: iPhone, iPad en Android-apparaten. Back-up Facebook. Op afstand back-up maken voor anderen overal ter wereld. Beheren van een touch- vriendelijke online dashboard. En nog veel meer!

Nieuwe functies van Acronis True Image 2019:

 • Active cloning: Kloon een actief Windows-systeem direct naar een externe USB-drive of lokale drive zonder het systeem te stoppen of Windows opnieuw op te starten.
  U kunt een momentopname van de actieve partitie maken en opstarten direct vanaf de nieuwe schijf.
 • Converteert naar virtuele harde schijf: Test verschillende programma's en systeeminstellingen of draai uw systeem op een virtuele machine door uw volledige backups om te zetten in een virtuele harde schijfformaat. Acronis True Image 2019. U kunt al uw programma's gebruiken en toegang krijgen tot bestanden zoals normaal in dat virtuele systeem, en u kunt het uitvoeren zonder Acronis True Image 2019.
 • Changed-Block Tracker: Verminder de hoeveelheid tijd die nodig is voor het opbouwen van backups. De technologie van Acronis True Image 2019 controleert wijzigingen in een image in real-time, waardoor backups tot drie keer sneller kunnen worden voor kleine wijzigingen.
 • WinPE Media Builder: Maak eenvoudig opstartmedia om uw systeem te herstellen naar dezelfde of nieuwe hardware. Maak een WinPE-omgeving om snel problemen met het configureren van stuurprogramma's op te lossen. Gebruik de standaardinstellingen van de eenvoudige modus of pas uw voorkeursinstellingen voor Media Builder aan in de geavanceerde modus.

Acronis logo

De unieke functies van Acronis True Image verder toegelicht;

 • Full image back-up: Maak een exacte replica van een hele schijf of een geselecteerde partitie om snel te herstellen of migratie naar een andere computer in te schakelen. Omdat een back-up nooit op 1 DVD past, kunt u deze zelfs op 10 verschillende DVD's opslaan.
 • File en Folder back-up: Back-up, in plaats van een full image back-up, alleen geselecteerde bestanden en mappen voor de keren wanneer je geen back-up van alles wilt maken.
 • Powerful recovery options: Haal alles terug. Haal een bestand terug of een map. Bekijk back-up hiërarchieën en bestanden veilig overal via een webbrowser.

De voordelen van Licentie2GO Belgie; 

 • Niet goed, geld terug garantie: Gratis uitproberen.
 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO Belgie klanten: Online privacy en security scanner! 

Back-up kenmerken

Acronis True Image 2019 is te installeren op 3PC en Mac en is beschikbaar in alle talen.

 • No interruption back-up: Back-up operaties worden uitgevoerd op de achtergrond terwijl uw systeem blijft draaien. Ze hebben geen invloed op de prestaties van uw computer, zodat u kunt blijven werken tijdens een back-up.
 • Multiple back-up plans: Plan verschillende back-up als dat nodig is. Plan volledige back-ups op een dagelijkse of wekelijkse basis, terwijl je de back-up van bepaalde mappen vaker - of zelfs continu kunt uitvoeren. Configureer  back-ups naar meerdere bestemmingen voor een betere bescherming.
 • Flexible back-up schemes: Maak elke keer een complete back-up. Of gebruik keten versies, incrementele, differentiële of aangepaste schema's op basis van uw eisen voor snelheid en opslagcapaciteit.
 • Bootable media / Universal Restore: Herstel schijf image back-ups naar elke hardware. Zorg ervoor dat de back-up kan worden hersteld met behulp van de Acronis driver injection-technologie die het mogelijk maakt om een systeem op te starten op een nieuwe computer.
 • Compression: Alle back-up bestanden worden automatisch gecomprimeerd om opslagruimte te minimaliseren.
 • Disk Cloning: Kloon een volledige schijf om een ​​exacte replica te maken ​​of migreer besturingssystemen, programma's, instellingen en alle data naar een grotere of snellere schijf.
 • Back-up comments: Vergeet nooit de inhoud van een back-up door notities toe te voegen aan uw back-up plannen.
 • Email notifications: Ontvang email status updates met details over succesvolle of incomplete back-ups. Veel klanten die andere mensen helpen met back-ups, gebruiken email notificaties om er zeker van te zijn dat ze bewust zijn van problemen met hun back-ups voor het te laat is.
 • Back-up exclusions: Optimaliseer de groote van back-ups door automatisch bestanden buiten te sluiten die u niet hoeft te houden.
 • Automatic back-up cleaning: Beperk het aantal of de duur van versies of setup file size limits om de opslag te optimaliseren. Dit is vooral belangrijk als u meerdere computers back-upt op één opslaglocatie.
 • Custom commands: Voer commando's en scripts uit voor en na de back-up van uw eigen aangepaste back-workflow. Voer bijvoorbeeld een script om tijdelijke bestanden te verwijderen.
Met de full-disk backup kopieert u volledige images naar een nieuwe schijf. Hiermee is Acronis True Image een perfect  alternatief voor Norton Ghost of vergelijkbare software.

Mobiele kenmerken

 • Back up your mobile device content: Mobiele telefoon besturingssystemen zorgen voor applicaties en instellingen. Acronis beschermt foto's, video's, contacten, herinneringen en kalender afspraken.
 • Wireless backup to local router: Als een mobiel apparaat op hetzelfde netwerk zit als je PC, kan de back-up automatisch gestart worden.
 • Multiple device backup: U kunt dezelfde computer of cloud account gebruiken om meerdere iOS en Android apparaten naar één plaats te back-uppen.
 • Restore a single file: U kunt nu ook 1 bestand per keer herstellen zonder dat u daarvoor een compleet herstel hoeft uit te voeren.

Bekijk volledige beschrijving
Merk Acronis
Aantal installaties 3
Licentieduur Eenmalige aanschaf
Beschikbare modules Back-up module
Besturingssysteem Windows,
Mac
Geschikt voor Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Mac OS 10.14 Mojave
Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Frans
Aantal gebruikers 3
ID 3571
Dit product wordt vermeld in Backup en Onderhoud, Backup & Repair
Advanced Premium
Advanced
Premium
Eenmalige aanschaf
Jaarlijks verlengen
Incl. 250 GB Online opslag
Incl. 1 TB Online opslag
Remote backup management
End-to-end encryption
Secure data centers
Blockchain certificaten
Elektronische handtekeningen
Social Media Backup
Backup activititeit and statistieken
Security dashboard
Flexibele backup schema
Gebeurtenis gebasseerde planning
Full disk imaging
Active disk cloning

Vergelijkbaar met Acronis True Image 2019

Onze alternatieven:

Acronis kopen bij Licentie2GO Belgie

 • De beste backup software die op de markt verkrijgbaar is
 • Maak een back up met slechts twee klikken
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van Acronis
 • Nederlandstalige klantenservice via Licentie2GO
Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor 3 installatie
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA.