FB-tracking

BullGuard Internet Security 1apparaat 1jaar (OEM)

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
BullGuard Internet Security 1apparaat 1jaar (OEM)

BullGuard Internet Security 1apparaat 1jaar (OEM)

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

BullGuard Internet Security 1apparaat 1jaar (OEM)

Dit product is een OEM licentie en alleen geschikt voor Windows. OEM licenties zijn bedoeld om geïnstalleerd te worden op nieuwe computers.
OEM versies zijn NIET geldig als verlenging en zijn bedoeld voor systeembouwers. OEM licenties mogen ook niet worden overgezet van computer A naar computer B. Deze licentie is systeemgebonden.

Toonaangevende antivirusbescherming

 • De beste bescherming tegen malware en andere internetdreigingen
 • Uw PC wordt automatisch beschermd en blijft virusvrij
 • Snelle werking, vertraagt uw PC niet
 • Voorkomt dat uw computer gekaapt wordt door ongewenste toepassingen


Licentie2GO Belgie is Bullguard Advantage-PLUS partner. U ontvangt van ons gegarandeerd legitieme software die wij direct bij Bullguard inkopen.

Inclusief 100Mb Online backup

100Mb gratis geavanceerde back-upruimte om uw belangrijkste gegevens, foto's, muziek en meer veilig op te slaan en eenvoudig te delen. Bepaal zelf waar u een back-up van wilt maken en hoe vaak, of gebruik de automatische back-upfunctie. U kunt zelfs met één klik een back-up maken van de inhoud van mappen. En dat is nog niet alles: de opgeslagen gegevens kunt u direct openen en bekijken wanneer u wilt, terugzetten op een andere computer of zelfs op uw smartphone.

BullGuard Internet Security 1apparaat 1jaar kan alleen gekocht worden in combinatie met het Licentie2GO Belgie installatie pakket.

Next gen anti-malware

BullGuard Internet Security geeft u een intelligente drielaagsbescherming. Op de eerste plaats herkent deze vertrouwde sites en toepassingen. Op de tweede plaats scant deze software continu op met malware.
Op de derde plaats wordt alle gedetecteerde malware in quarantaine geplaatst en vervolgens geneutraliseerd voordat er een infectie kan plaatsvinden. Het is als een schildwacht die nooit slaapt, voortdurend op de uitkijk voor indringers.

Kinderslot

Zitten uw kinderen soms alleen achter de computer? Bent u niet zeker op welke websites ze via internet terechtkomen?
Met de kinderslotmodule van Bullguard krijgt u toegang om verdachte websites te blokkeren, zoekfilters te plaatsen, de online-tijd van uw kinderen te beperken, hun activiteit te volgen en zelfs bepaalde toepassingen te blokkeren.

Firewall

BullGuards nieuwe firewall geeft u extra lagen van zeer robuuste bescherming tegen malware en indringers. Volledig geoptimaliseerd voor Windows (10) volgde deze zelfs beveiligingsupdates op. Ook gebruikt deze minder CPU-vermogen, dus lopen uw andere toepassingen soepel. 

Een van zijn verbeterde functies is Toepassingsfiltering — die eind-tot-eindbescherming biedt, voor, tijdens en nadat u apps hebt gedownload. De firewall blokkeert tevens ongeautoriseerde pogingen om een apparaat op internet aan te sluiten. 

Kwetsbaarhedenscanner

De kwetsbaarhedenscanner houdt u beveiligd door het blokkeren van toegangspunten die hackers graag willen benutten. Bullguard attendeert u automatisch op ontbrekende beveiligingsupdates, of verbindingen met onbeveiligde wifi-netwerken. Hij voorkomt tevens dat toepassingen die malware zouden kunnen bevatten automatisch worden gedownload en controleert of toepassingen en drivers geldige digitale handtekeningen hebben. Gegarandeerd legitieme software (Bullguard Advantage-PLUS partner)

De voordelen van aanschaffen bij Licentie2GO Belgie (Bullguard Advantage-PLUS partner) zijn eindeloos. Licentie2GO Belgie behoort tot de grootste partners van Bullguard. Hiermee bent u verzekerd van legitieme software. Niet alleen krijgt u hiermee de beste beveiliging, maar daarnaast mag u gedurende uw abonnement, het pakket overplaatsen naar een andere computer, mag u het pakket delen binnen uw gezin, eindeloos scannen en altijd opnieuw installeren.

Bij aanschaf van het pakket via Licentie2GO Belgie mag u het pakket daarom meenemen naar een andere computer. Ook opnieuw installeren in het geval uw computer crasht is altijd toegestaan.

Antivirus
Antivirus
Internet Security
Internet Security
Premium Protection
Premium Protection
Virussen
Firewall
Spamfilter
Veilig browsen
Gaming modus
Ouderlijk toezicht
Kwetsbaarhedenscanner
PC Tune up
Online backup
Identity Protection
Social Media Protection
Geschikt voor MAC
Geschikt voor mobiel
Geschikt voor Windows
Product eigenschappen
Aantal installaties 1
Licentieduur 1 jaar
Beschikbare modules Ransomwarebescherming, Internet-Antivirus, Ouderlijk toezicht, Firewall, Veilig browsen, Anti-Spam, Antivirus voor bestanden
Besturingssysteem Windows
Geschikt voor Windows XP,
Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Windows Vista
Beschikbare talen Frans, Duits, Engels, Nederlands
Licentie2GO ID 2482
Categorieën Beveiliging, Internet Security, Bullguard Internet Security, Bullguard Verlenging, Kinderen veilig online

Vergelijkbaar met BullGuard Internet Security + 100MB Backup 1PC 1jaar (OEM)

Onze alternatieven:

Samengevat
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor 1 installatie
 • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
 • Geschikt voor: Windows
Licentie2GO relaxt software kopen

Bullguard kopen bij Licentie2GO Belgie

 • Legitieme software met installatie-garantie
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het maken van perfecte back-ups!
 • Nederlandse en Engelse helpdesk: 7 dagen per week
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes