FB-tracking
Naam
Prijs
Min Max
-
Merk
Aantal installaties
Min Max
-
Licentieduur
Beschikbare modules
Besturingssysteem
Geschikt voor
Beschikbare talen
Bekijk producten
Bitdefender

Bitdefender kopen?

Bitdefender kopen of verlengen doet u via Licentie2GO Belgie. Door de Nederlandse consumentenbond én door het Belgische Test-Aankoop is de beveiliging van Bitdefender in 2018 als beste getest. Als beste virusscanner 2018 is deze software daarmee niet alleen een heel veilige keuze, maar ook nog eens de beste keuze! Alle producten van Bitdefender zijn zowel geschikt voor een eerste aanschaf als voor het verlengen van uw abonnement.

De basisbeveiliging vind u terug in het Bitdefender Antivirus pakket. Mac gebruiker? Kies dan voor Bitdefender for Mac. Het Antivirus-pakket houdt virussen, ransom- en malware buiten de deur. De Bitdefender Internet Security producten helpen u met het proactief beveiligen van al uw inkomende en uitgaande dataverkeer. Het Bitdefender Total Security pakket verbetert deze snelheid en prestaties van uw apparaten nóg beter. Deze software stelt u ook in staat om bestanden veilig te versleutelen en biedt effectieve tools tegen diefstal. Wenst u de beste beveiliging op een ongelimiteerd aantal apparaten binnen uw huishouden? Kies voor het Bitdefender Family Pack.

Het aanschaffen van deze Bitdefender aanbieding via Licentie2GO Belgie betekent dat u de software aankoopt met installatie-garantie, 7 dagen per week contact kunt opnemen met onze klantenservice en natuurlijk dat u de beste handleiding ontvangt die u stap voor stap helpt met het installeren en verlengen van de Bitdefender software. 


Producten 1 t/m 12 van 41 (4 pagina's)

Producten 1 t/m 12 van 41 (4 pagina's)

Bitdefender beveiliging

Door de Nederlandse consumentenbond én door het Belgische Test-Aankoop is de beveiliging van Bitdefender in 2018 als beste getest. Als beste virusscanner 2018 is deze software daarmee niet alleen een heel veilige keuze, maar ook nog eens de beste keuze!