FB-tracking

Norton Security Deluxe 3App Subscription (Bezorging)

Merk: Norton
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Norton Security Deluxe 3App Subscription (Bezorging)
Merk: Norton
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Norton Security Deluxe 3 Apparaten 1 jaar (3 voor de prijs van 1)

Norton Security Deluxe beschermd uw pc of Mac, laptop, smartphone en tablet tegen virussen, spyware, Malware, Phishing, hackers en andere bedreigingen. U installeert de software op maximaal 3 verschillende apparaten. Dit pakket van Norton Security biedt 1 jaar beveiliging. Norton Security Deluxe is meerdere malen als beste getest. Niet alleen op detectie- en preventie van virussen, maar ook op snelheid van het beveiligingspakket.

Actie: 3 voor de prijs van 1! Bij aanschaf van dit pakket nog deze maand, ontvangt u 3 licenties voor de prijs van 1. Bescherm daarmee naast uw computer, nu ook uw smartphone en tablet. Of installeer het pakket op 3 computers. De voorraad is beperkt, dus op = op.

Let op: Om doorlopende bescherming te kunnen bieden, zal Norton tijdens de activatie vragen om automatische verlenging in te schakelen. Hiervoor zijn uw betaalgegevens vereist. Dit kan uw bankrekeningnummer, een creditcard of Paypal account zijn. Licentie2GO Belgie zal u helpen om stap voor stap deze automatische verlenging uit te schakelen wanneer u volgend jaar liever via Licentie2GO Belgie wilt verlengen.

De voordelen van Norton Security Deluxe:

 1. IJzersterke bescherming van Norton voor alle apparaten die u gebruikt (Multi-Device)
 2. Norton Virus Protection Promise inbegrepen: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 3. Uit te breiden met Norton Wifi Privacy.
 4. Geldig als nieuwe aanschaf of als Norton-verlenging.
 5. Bij aanschaf via Licentie2GO Belgie met gratis Licentie2GO Belgie Online Privacy & Security scanner.

Licentie2GO Belgie is Norton Platinum Reseller. U ontvangt van ons gegarandeerd legitieme software die wij direct bij Norton inkopen. U maakt hierdoor gebruik van alle voordelen van Norton incl. Norton Virus Protection Promise én van de unieke voordelen van software kopen bij Licentie2GO Belgie; de nummer 1 software-specialist van Nederland en België.

Norton Security Deluxe kopen? Koop of verleng via Licentie2GO Belgie!

Norton Security Deluxe 3.0 is de nieuwste bescherming van Norton. Het is een exclusieve combinatie van bescherming te gebruiken voor Windows PC, Mac, smartphone's en tablets. Deze software is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. De software beschermt je terwijl je online surft, winkelt en bankiert; stopt de gevaren van nu en de toekomst. Met LiveUpdate ben je verzekerd van updates die gedurende het abonnement dagelijks naar je apparaat verstuurd worden.

Norton Security Deluxe: eerste installatie of voor Norton verlengen

Dit pakket is te gebruiken als eerste installatie of als Norton verlenging. Gaat het om een eerste installatie en gebruikt u op dit moment een ander beveiligingsproduct? Dan helpen we u bij Licentie2GO Belgie stap voor stap met de overstap. We zorgen ervoor dat u geen moment onbeschermd blijft. Voor uw Norton verlenging zorgen we altijd voor een soepele overgang met instructies voor verlengen zonder verlies van lopende abonnementsdagen.

Licentie2GO Belgie: de nummer 1 Software-Specialist van Nederland en België 

Licentie2GO Belgie biedt meer! Licentie2GO Belgie is dé software-specialist van Nederland en België. Onze klantenservice helpt dagelijks honderden klanten bij het installeren- en activeren van software. Van beveiliging, tot grafische software, van particulier tot zakelijk. We adviseren en maken handleidingen op maat. Wilt u dat wij u van A tot Z ondersteunen? Koop dan ook onze installatie-service voor Norton. De unieke Licentie2GO Belgie-installatiehandleiding zorgt ervoor dat u kunt installeren of verlengen zonder zorgen. We kennen alle pakketten door en door en zijn door dit specialisme de nummer 1 software-leverancier in zowel Nederland alsook in België.Naast het feit dat onze klanten waarderen wat we doen, voeren we in samenwerking met de grote fabrikanten onze helpdesk. Dat betekent; geen lange wachttijden, altijd een antwoord op vragen en tóch scherpe prijzen op onze software.

** Licentie2GO Belgie is als nummer 1 beoordeeld door klanten in Nederland én in België (bron: Trustpilot Nederland en Trustpilot België).

Norton Security Deluxe

De unieke functies van Norton Security Deluxe verder toegelicht;

 • Virus Protection Promise: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug. 
 • Niet goed? Geld terug. Zonder kleine lettertjes. 
 • 5 gebruikers Norton Deluxe: her-installeren of overzetten op een ander apparaat tijdens uw abonnement is altijd toegestaan (bij aanschaf via Licentie2GO Belgie).
 • Multi-Device: Geldig voor Windows-PC's, maar ook voor mobiele apparaten en voor op uw Mac.
 • Voor nu en voor de toekomst: Met intelligente technologie beschermt Norton de gevaren van nu, maar herkent het ook ongewoon gedrag en daarmee de dreigingen van de toekomst.

De voordelen van Licentie2GO Belgie; 

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO Belgie klanten: Online Privacy en Security scanner! 
Licentie2GO Belgie de Software-specialist van Europa

Eén abonnement; de beste bescherming

Norton Security Deluxe biedt u 1 abonnement voor de beveiliging van al uw apparaten. Het pakket is Multi-Device. Alleen Norton Premium biedt betere beveiliging doordat dit pakket ook back-ups kan maken. Verder biedt Norton Deluxe echt alles; een firewall, veilig Internetbankieren, bescherming voor mobiele apparaten, ransomware-beveiliging en ga zo maar door. Ook ouderlijk toezicht is inbegrepen. Via de centrale beheer-omgeving (My Norton) ziet u heel eenvoudig op welke apparaten binnen uw gezin de licentie actief is en welke dreigingen gevonden zijn op het betreffende apparaat.

1 jaar bescherming voor computers, smartphones en tablets

Norton werkt op alle computers met Windows 7 of hoger. Daarnaast is deze te gebruiken op: Mac OS, Android (smartphones en tablets) en op iOs (iPhone en iPad). De security van Norton is toe te passen op 3 apparaten en is geldig voor 1 jaar. Je kunt hem daarna moeiteloos verlengen om beschermd te blijven. Verlengen kan via Licentie2GO Belgie. We doen u volgend jaar een vrijblijvend aanbod om de verlenging via Licentie2GO Belgie aan te schaffen en in te voeren op uw software.

Norton 360 verlengen

Norton Deluxe is de opvolger van Norton 360; het meest complete pakket. Met deze uitvoering van de software beschermt u 3 apparaten, maar kunt u geen back-ups maken . Wilt u de opvolger van Norton 360 Premier inclusief back-up ruimte? Kies dan voor Norton Security Premium inclusief back-up.
Belangrijk om te weten is dat de software opnieuw geinstalleerd moet worden om de verlenging van Norton 360 uit te voeren. Het verlengen van een bestaande Norton Deluxe kan uiteraard zonder opnieuw te hoeven installeren.

Norton Internet Security verlengen

Ook Norton Internet Security is (net als 360) gestopt. Gebruikt u nog het oude Internet Security, dan adviseren we om zo snel mogelijk de overstap naar Norton Security te maken. De Licentie2GO Belgie-handleidingen helpen u stap voor stap met het installeren en in gebruik nemen van de software. 

  Installatie garantie & De beste service!

  Bij directe aanschaffing, verzekeren we je van de laagste prijs. In samenwerking met Norton biedt Licentie2GO Belgie daarnaast het volgende:
  1. Installatie-garantie: we helpen net zolang met installeren totdat het werkt! Een helpdesk die gewoon bereikbaar is zonder keuzemenu.
  2. Een interactieve handleiding waarmee we je alles zo makkelijk mogelijk maken
  3. Geen levertijd, direct na de betaling kunt u al gaan installeren
  4. Gratis proberen en kosteloos ruilen
  5. Licentie2GO Belgie werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de meest gewaardeerde partnerstatus van Norton!

  Norton Platinum reseller


  De beste beveiliging met legale Norton Security Deluxe-software via Licentie2GO Belgie
  Bij Licentie2GO Belgie bent u verzekerd van de beste beveiliging. Altijd legale software. Doordat we samenwerken met alle grote merken bent u verzekerd van kwaliteit. In tegenstelling tot onze collega's die soms niet eens een helpdesk hebben, helpen onze gekwalificeerde software-specialisten u net zo lang totdat het probleem is opgelost en alles werkt. In slechts enkele gevallen schakelen we hiervoor de hulp van Norton in. Behalve de klantenservice van Licentie2GO Belgie mag u altijd direct met Norton bellen, mailen of chatten.
  U ontvangt van ons dezelfde software als bij Norton zelf. We leveren een legale licentie die we direct bij Norton inkopen.

  Bekijk volledige beschrijving
  Merk Norton
  Aantal installaties 3
  Licentieduur 1 jaar
  Beschikbare modules Firewall, Privacy bescherming, Ransomwarebescherming, Spamfilter, Veilig bankieren, Veilig browsen
  Besturingssysteem Windows,
  Mac,
  Android,
  iOS
  Geschikt voor Windows 10,
  Windows 8,
  Windows 7,
  Mac OS 10.12 Sierra,
  Mac OS 10.13 High Sierra,
  Mac OS 10.14 Mojave,
  Mac OS 10.15 Catalina,
  iOS (iPhone en iPad)
  Beschikbare talen Nederlands, Engels, Duits, Frans
  Betaalgegevens verplicht voor activatie Creditcard, Paypal
  ID 3679
  Dit product wordt vermeld in
  Automatische verlenging optioneel
  22 29
  Marc De W - 12-03-2018
  Norton Security Standaard 1-Apparaat 1jaar 2019

  Ik gebruik al vele jaren dit product en dit steeds zonder problemen. Ik blijft echter heel voorzichtig bij alle opzoekingen die ik doe op het net. Ik denk niet dat er een waterdicht systeem bestaat. Eens zal er wel een virus door de mazen van het net glippen.

  • Bij gelijk welk probleem tijdens het gebruik of het installeren van norton word je met veel plezier geholpen.
  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Goede mobiele beveiliging
  • Prettig bankieren
  • Geen

  10 8
  Rinke Van Der S - 13-03-2018
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Dit is het derde jaar dat Norton op mijn apparatuur naar tevredenheid draait. (3x Windows10, 1x Android Oreo, 1x iOS). Goede prijs bij licentie2go, ook voor verlenging. Jammer dat bij verlenging de dagen voor de vervaldatum verloren gaan en je tot de laatste dag moet wachten met activeren om verlies te voorkomen. Al meerder keren heeft Norton verdachte zaken onderschept. Sinds kort heb ik ook een Android TV, maar weet niet of ik Norton ook daarop kan installeren.

  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging
  • Prettige meldingen
  • Prettig bankieren

  2 0
  Rie V - 17-04-2018
  Norton Security Standaard 1-Apparaat 1jaar 2019

  Nogal ingewikkeld. Ik begrijp de gebruikte taal nauwelijks en snap dus ook niet wat Norton nu precies doet. Begrijp ook niet welke instellingen wat precies doen. Ik vertrouw er maar op....

  • Prettig bankieren
  • Hoog aantal meldingen
  • Mobiele beveiliging gebruik ik niet

  2 0
  Bernard K - 13-03-2018
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Wat ik goed vind aan dit product; duidelijke installatie instructie.

  • duidelijke installatie instructie

  1 0
  Timo V - 10-08-2018
  Norton Security Standaard 1-Apparaat 1jaar 2019

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  1 0
  Johnny Van L - 06-08-2018
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  1 0
  H. W - 11-06-2018
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  1 0
  W.j. De H - 31-05-2018
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Norton Security is voor mij/ons een goedwerkend produkt met, als er eens een probleem is, een uitstekende ondersteuning.

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  1 0
  Dirk De B - 07-05-2018
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2020 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  1 0
  Anke S - 14-03-2018
  Norton Security Standaard 1-Apparaat 1jaar 2019

  Zeer tevreden.

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Mobiele beveiliging gebruik ik niet

  0 0
  H B - 21-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging
  • Prettige meldingen
  • Prettig bankieren

  0 0
  Eddy P - 21-10-2019
  Norton Security Deluxe 5-Apparaten 1jaar 2019

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  Peter B - 21-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Top product ,

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  Arie Van W - 21-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Voldoet al jaren prima.

  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging
  • Prettige meldingen
  • Prettig bankieren

  0 0
  Theo V - 21-10-2019
  Norton Security Deluxe 5-Apparaten 1jaar 2019

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  Jos B - 18-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • gemakkelijke installatie op meerdere toestellen
  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  R K - 17-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  al jaren vertrouwd, en in al die jaren regelmatig een melding van attack of virus, zonder problemen verholpen

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  Bruno D - 17-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Heel tevreden...soms wel wat ingewikkeld

  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging

  0 0
  Eric K - 17-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  gebruiken het al jaren zonder probleem

  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren

  0 0
  Frans J - 16-10-2019
  Norton Security Premium 10-Apparaten + 25GB Backup 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Makkelijk te installeren
  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging
  • Prettige meldingen
  • Prettig bankieren

  0 0
  Wim S - 15-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Topoplossing voor betaalbare beveiliging van je computer, laptop en smartphone

  • Makkelijke installatie met duidelijk instructie
  • Gemakkelijke aankoop
  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Niet gevonden

  0 0
  Harry V - 15-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Ik gebruik norton reeds vele jaren. Nog steeds tot grote tevredenheid.

  • Snel: licentiesleutel via de website
  • Prijs
  • Veilige, duidelijke schermen.
  • Uitstekende mobiele beveiliging
  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Iets moeilijker registratie bij Norton

  0 0
  Ton G - 15-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  Ben wel content over Norton security, maar de Licentie2GO procedure is erg ingewikkeld, koste veel meer tijd dan een normale aankoop procedure.

  • nvt
  • het resultaat is bevredigend
  • Veilige uitstraling
  • Prettig bankieren
  • moest de gehele procedure downloaden, dit kost veel papier en moeite
  • het geheel nogal ingewikkeld

  0 0
  Ian M - 15-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Veilige uitstraling
  • Prettige meldingen

  0 0
  C.e.j. J - 15-10-2019
  Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2019 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

  • Meldingen geven veilig gevoel
  • Erg veilig en makkelijk bankieren
  • Veilige uitstraling
  • Goede mobiele beveiliging

  Meer reviews Minder reviews

  Vergelijkbaar met Norton Security Deluxe 3App Subscription (Bezorging)

  Onze alternatieven:

  Norton kopen bij Licentie2GO Belgie

  • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
  • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
  • Gegarandeerd legitieme software
  • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software
  Licentie2GO relaxt software kopen
  Samengevat
  • Actie: 3 voor de prijs van 1
  • Abonnement: 1 jaar
  • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
  • Geschikt voor: Windows, Mac, Android, iOS
  • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
  • Automatische verlenging van toepassing (via bankrekening, creditcard of Paypal)