FB-tracking

Norton Wifi Privacy

Norton Wifi Privacy

Norton Wifi Privacy; Beschermt uw privacy en uw Wifi-netwerk

Norton Wifi Privacy; het doet precies wat het moet doen, uw privacy beschermen en Wifi veilig maken. Dat geldt voor uw Wifi-netwerk thuis, maar zeker ook voor openbare Wifi netwerken zoals Wifi in de trein, Wifi op vakantie en andere openbare Wifi netwerken.

Blokkeert advertentie-trackers. Anoniem online

Behalve uw privacy beschermen, kan Norton ook uw online surfgedrag beschermen. Norton blokkeert advertentie-trackers op uw Wifi netwerk. Hierdoor kunnen online adverteerders u niet meer volgen en wordt online shoppen veiliger en beter. U kunt - met het gebruik van Wifi Privacy - anoniem online. Niemand kan hiermee uw zoek- of download-gedrag volgen.

Werkt samen met iedere virusscanner

Het combineren van Norton Security en Norton Wifi Privacy is nooit verplicht. Het maakt weliswaar de ideale combinatie, maar Norton Wifi privacy is gebouwd om samen te werken met iedere andere virusscanner. Heeft u al een ander merk antivirus, dan is die scanner altijd te combineren met Norton Wifi Privacy. 

Norton Wifi Privacy kopen?

Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Norton Wifi Privacy: Norton WiFi Privacy 5-Apparaten 1 jaar
Norton Wifi Privacy: Norton WiFi Privacy 1-Apparaat 1 jaar
Norton Wifi Privacy: Norton WiFi Privacy 1-Apparaat 1 jaar (bezorging)