FB-tracking

Parallels Desktop 12 for Mac

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Moeite met kiezen? Bekijk ons vergelijksoverzicht

Is kiezen moeilijk? Bekijk ons vergelijksoverzicht

Parallels Desktop 12 for Mac

Parallels Desktop 12 for Mac

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Moeite met kiezen? Bekijk ons vergelijksoverzicht


Parallels Desktop 12 voor Mac: De snelste, eenvoudigste en meest krachtige manier om Windows op uw mac te draaien.

Parallels Desktop 12 voor Mac standaard editie is uitgerust met alle vertrouwde functies die Parallels Desktop 11 te bieden heeft. Met vernieuwde functies blijft Parallels Desktop 12 de snelste, eenvoudigste en meest vertrouwde manier om Windows op uw Mac te draaien - zonder te rebooten! Stel je voor dat je een set van tools hebt, zonder ingewikkelde instellingen, om dagelijkse taken te vereenvoudigen. Neem een ​​screenshot met één simpele klik, beveilig prive-bestanden met een wachtwoord, download een favoriete video van YouTube of Facebook met weinig poespas, gemakkelijk een screenshot nemen, of houd je Mac uit de slaapmodus met een druk op de knop. Nu, met Parallels Desktop 12, met inbegrip van Parallels Toolbox, kunt u dat allemaal en nog veel meer te doen, met één klik!

Parallels is geschikt voor iedere Nederlandse Mac. Zie de systeemvereisten onder het tabblad specificaties.


Geniet van je Mac, maar ook van Windows 

Je hoeft geen Boot Camp als aparte partitie op je Mac te installeren om van zowel Windows als OS X op een Apple-apparaat te genieten. Parallels Desktop 12 for Mac is de laatste versie van deze populaire virtualisatie-software. Met Parallels Desktop 12 voor Mac kun je andere besturingssystemen draaien binnen je eigenlijke besturingssysteem. Nu zullen veel Mac-gebruikers Windows afkeuren, maar toch kan het erg handig zijn om op je Mac toegang tot Windows-programma's te hebben. Naast dat je in een apart venster Windows kunt draaien, is het met de Coherence-modus mogelijk om Windows bijna volledig te integreren in OS X, een te gekke manier om beide systemen samen te kunnen gebruiken. Hierdoor zie je bijvoorbeeld het icoontje van Internet Explorer op en neer stuiteren als je het programma opent vanuit één van de Stapels rechtsonder. Je hoeft Parallels Desktop 12 voor Mac trouwens niet te gebruiken voor Windows, ook een nieuwere versie van OS X kun je eerst testen als virtuele machine. En je kunt ook eenvoudig Android of een preview van Windows even testen.


Virtuele machine op MAC OS

Een nieuwe virtuele machine aan je Mac toevoegen is gemakkelijk door de eenvoudige wizard. Erg handig is dat de instellingen van je huidige besturingssysteem al zijn overgenomen door de virtuele machine. Je hoeft dus niet in de instellingen van Windows te duiken om bijvoorbeeld je wifi-wachtwoord op te geven. Andere nieuwe functies in versie 12 zijn bijvoorbeeld ondersteuning voor iCloud Drive vanuit het menu van Microsoft Office en handige opties om de prestaties van een virtuele machine te verbeteren. 

Taalinstellingen zijn afhankelijk van de taal van uw MAC. U kiest de taal tijdens de installatie. De talen die u kunt kiezen kunt u zien op het tabblad specificaties.


Nieuwe eigenschappen van Parallels Desktop 12 voor Mac

 • Verbeterde prestaties: Toegang tot gedeelde mappen is tot 25% sneller, dit is op te schorten is tot 60% sneller. Het nemen van snapshots is tot 25% sneller en de levensduur van de batterij wordt verlengd met meer dan 10%.
 • Security: Archiveer snel en makkelijk password-protect bestanden op zowel Mac als Windows.
 • MacOS Sierra Optimized Storage Plug-in: Integratie met de aankomende MacOS Sierra storage optimalisatie functie. Hiermee kunt u eenvoudig uw systeemeigen Parallels Desktop VM opslag bekijken en controleren. 
 • Sla eenvoudig wachtwoorden op in Mac keychain: Beheer en sla al uw wachtwoorden op, met inbegrip van wachtwoorden van Windows, Internet Explorer en Microsoft Edge, in uw systeemeigen Mac keychain.
 • Naadloze Office 365 Integratie: Word, Excel of PowerPoint documenten in Safari worden nu geopend in de Windows Office app.
 • Niet Storen Modus voor Mac en Windows: Verhoogt uw productiviteit door het tijdelijk uitschakelen van alle afleidingen, met inbegrip van de toepassing en OS meldingen, en het voorkomt dat je Mac naar de slaapmodus schakelt.
 • EXE Files Icons in Finder: Windows EXE files worden nu getoond in de Finder.
 • Plan Windows Updates: Plan Windows updates wanneer jij het wilt en voorkom vervelende notificaties en onverwachte opnieuw opstarten van Windows.
 • Retina Support: Retina beeldschermen met slimme resizing en onafhankelijke schermresoluties voor gescheiden displays.
 • Always Ready: Parallels Desktop 12 voor Mac is klaar om te functioneren wanneer jij dat ook bent. Open Windows applicaties of documenten tot 3 keer sneller dan voorheen, zelfs als je Parallels Desktop sluit, zonder extra CPU-gebruik.
 • Alarm, Stopwatch en Timer: Een set van handige, makkelijk te gebruiken tijd tools om jezelf productief en op je taken gefocust te houden.
Product eigenschappen
Licentieduur Levenslang
Aantal computers/installaties 1
Mac
Licentietype Europees
Besturingssysteem macOS Sierra 10.12 of nieuwer, OS X El Capitan 10.11.5 of nieuwer, OS X Yosemite 10.10.5 of nieuwer
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Braziliaans, Russisch, Pools, Tsjechisch, Koreaans, Chinees, Taiwanees
Licentie2GO ID 2590
Parallels Desktop 13 Standaard
Parallels Desktop 13 Standaard
Parallels Desktop 13 Pro
Parallels Desktop 13 Pro
Windows 10 downloaden en installeren met 1 klik
Retina ondersteuning voor Windows app
Persoonlijke Touch Bar voor Windows apps
Aanvullende functies voor software ontwikkelaars
Geavanceerde netwerk mogelijkheden
Ondersteuning voor Business cloud service
8GB RAM voor elke virtuele machine
128GB RAM voor elke virtuele machine
4 CPU's per virtuele machine
32 CPU's per virtuele machine

Onze alternatieven:

Windows 10 Pro OEM
Windows 10 Home OEM
Licentie2GO relaxt software kopen

Parallels kopen bij Licentie2GO

 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product

Meer van Parallels

Windows 10 Pro OEM

Windows 10 Pro OEM

€136 , 95 €113.18 excl BTW

Windows 10 Home OEM

Windows 10 Home OEM

€94 , 95 €78.47 excl BTW