FB-tracking

Parallels Desktop 14 Student 1Jaar

Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar
Levertijd Niet meer leverbaar
Leveringsvorm Niet meer leverbaar

Parallels Desktop 14 voor Mac - Speciaal voor onderwijs

Deze versie van Parallels Desktop 14 is speciaal voor studenten en leraren. Op deze versie van Parallels Desktop 14 zit een extra hoge korting. Deze versie kan en mag niet gebruikt worden door niet-studenten of niet-docenten. Parallels controleert dit voor de installatie. Parallels Desktop 14 is een jaarabonnement waarbij u voor een jaar kunt genieten van alle Parallels functionaliteiten. Parallels Desktop 14 wordt geleverd zonder Windows 10 licentie. Bekijk onze voordeelbundels om Parallels Desktop 14 en Windows 10 samen tegen een aantrekkelijke prijs te kopen. Liever een licentie waarbij u gratis mag upgraden naar nieuwere versies wanneer deze uitkomen? Kies dan voor het Parallels Desktop 14 - Jaarabonnement.


Parallels komt dit jaar weer met een verbeterde versie Parallels Desktop voor uw Mac! Producten van dit merk maken het simpeler om toegang te krijgen tot applicaties en bestanden. Parallels Desktop 14 is uitgerust met meer dan 50 nieuwe kenmerken! Inclusief performance verbeteringen, graphics en de nieuwste versies van de handige Parallels Toolbox en Access voor Mac en Windows.

Parallels Desktop 14 voor Mac is geschikt voor 1 gebruiker en is geldig voor 1 jaar. Daarnaast is het product in verschillende talen beschikbaar, onder andere: Engels, Duits en Italiaans.

Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Parallels Desktop 14 - Nu uitgerust met meer dan 50 verbeterde en vernieuwde functies

Parallels Desktop 14 brengt het beste van Windows en Mac bij elkaar. Parallels Desktop 14 is de makkelijkste en snelste oplossing om Windows en bijbehorende apps en applicaties op uw Mac te laten draaien. Ook dit jaar zijn er weer talloze functies vernieuwd en verbeterd en heeft Parallels dit jaar extra aandacht geschonken aan Performance, Graphics en het gebruik van het programma zelf. Alles om het u zo makkelijk mogelijk te maken!

De unieke functies van Parallels Desktop 14 verder toegelicht;

 • Bliksemsnel: Grafische en resource-hongerige applicaties van Windows kunt u nu moeiteloos op uw Mac draaien zonder dat deze vertraagd! U kunt nu zonder moeite de meest veeleisende toepassingen uitvoeren zonder verschil zoals Adobe Photoshop of Visual Studio.
 • Up-to-date: Deze versie van Paralles Desktop 14 is geoptimaliseerd voor de nieuwste Windows 10 update en daarnaast geïntegreerd met het nieuwe macOS Mojave (10.14).
 • Office 365 integratie: Zorgt ervoor dat documenten van Word, Excell of PowerPoint in Safari worden geopend in het originele Office programma.
 • Reismodus: Verleng de duur van uw batterij als u tijdelijk niet bij een stroomvoorziening in de buurt bent.

De voordelen van Licentie2GO Belgie;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of kleine lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO Belgie klanten: Online privacy en security scanner!

De vernieuwde en verbeterde functies van Parallels Desktop 14 voor Mac - Snel, betrouwbaar en makkelijk in gebruik

Met de nieuwste en verbeterde functies van Parallels Desktop 14 is het nu nog makkelijker om Windows op uw Mac te draaien. Gebruik Windows naast uw macOS (zonder te hoeven herstarten) op bijvoorbeeld uw MacBook of MacBook Pro. Maar ook is dit product geschikt voor uw iMac, iMac Pro, Mac Mini of Mac Pro. Deel in een handomdraai mappen en bestanden, kopieer en plak afbeeldingen en tekst en sleep deze bestanden tussen de verschillende applicaties van zowel Mac als Windows.

Makkelijke Setup

Door de handige detectie van Parallels Desktop 14 weet het programma automatisch wat u nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan. Zo bent u binnen enkele minuten gesetteld en kunt u van start. Als u Windows nodig heeft dan zal het programma u vragen om Windows 10 te downloaden en te installeren of uw bestaande Windows-, Linux-, Ubuntu-, of BootCamp-installatie te kiezen.

Ultieme Flexibiliteit

Parallels Desktop werkt zonder problemen met OS X, Windows 10, 8,1 en 7, Google Chrome, Linux, Unix en macOS Server. Zo hoeft u niet meer te kiezen tussen uw PC of Mac.

Touch Bar

Voeg gemakkelijk Windows-applicaties aan de makkelijke Touch Bar voor directe toegang en aanpassingen.

Een-klik Tuning

Met deze handige tool kunt u nu uw productiviteit, games, ontwerp, softwaretests of ontwikkeling selecteren en Parallels Desktop zal uw VM-instellingen en prestaties voor u optimaliseren.

Instant Access

Maakt het gemakkelijker om Windows-applicaties op te starten en te openen vanuit het Mac Dock.

Bespaar Schijfruimte

Met de automatische schijfruimteoptimalisatie haalt u nu nog meer uit uw Mac!

(BONUS) Parallels Toolbox

Met Parallels Toolbox kunt u gebruik maken van meer dan 30 handige tools voor uw PC of Mac. De Parallels Toolbox software is voor elk soort computergebruiker een aanvulling! Normaliter betaalt u de ene afzonderlijke app na de andere, maar met Parallels Toolbox is dit niet meer nodig. Alle daarvoor gespecificeerde functies werken nauw samen met het besturingssysteem van Mac en Windows. Deze handige toolbox is een must-have voor iedereen!

(BONUS) Remote Access

Maakt het mogelijk om externe toegang tot uw Mac te krijgen vanaf elk iOS-apparaat, Android-apparaat of browser.

Bekijk volledige beschrijving
Aantal installaties 1
Licentieduur 1 jaar
Besturingssysteem Mac
Geschikt voor Mac OS 10.11 El Capitan,
Mac OS 10.12 Sierra,
Mac OS 10.13 High Sierra,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Beschikbare talen Engels, Duits, Frans, Spaans
ID 3582
Dit product wordt vermeld in Backup & Repair, Virtualisatie

Onze alternatieven:

Backup & Repair
In de Backup & Repair categorie vindt u al u producten om voor uw pc's veilige backups te maken. En om uw pc te repareren.

Wilt u Windows software gebruiken op uw Mac? Dat kan! Met Parallels Desktop installeert u simpel alle programma's die normaal voor Windows gemaakt zijn op uw Mac! Het is heel eenvoudig om Parallels te installeren en daarna gebruikt u Windows op uw Mac. De software integreert naadloos met Mac OS waardoor herstarten naar Windows niet nodig is. U klikt gewoon de Windows programma's aan in de menubalk en starten maar!

De eenvoud van de software maakt uw leven makkelijker. Nog makkelijker is onze Nederlandse helpdesk. We zitten klaar om u te helpen bij eventuele problemen.

Parallels kopen bij Licentie2GO Belgie

 • Nummer 1 software voor gebruik van Windows op Mac
 • Uitgebreide ondersteuning van onze Nederlandstalige klantenservice
 • Elk apparaat en besturingssysteem wordt ondersteund
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van uw Parallels product
Licentie2GO relaxt software kopen
Samengevat
 • De oplossing om Windows op Mac te gebruiken
 • Geschikt voor: 1 apparaat
 • Geschikt voor: Mac
 • Taalkeuze: Meerdere talen
 • Licentieduur: 1 Jaar