FB-tracking

ABBYY FineReader 15 Standard 1PC WIN

Brand: ABBYY
Delivery time In Stock
Delivery form Download This product is available for download right away.

ABBYY FineReader 15 Standard - Bekroonde technologie en een vertrouwde leider in OCR

Vanaf nu gemakkelijk een PDF bewerken en van commentaar voorzien of vergelijk verschillende bestanden, of dit nu een scan is, een PDF, Word-document of presentatie. ABBYY FineReader 15 Standard helpt u daarnaast ook met het converteren van bestanden. ABBYY FineReader zorgt ervoor dat de conversie van papier naar digitaal gemakkelijker wordt gemaakt door krachtige OCR- en conversietechnologie met belangrijke PDF-functies te combineren.

ABBYY FineReader 15 Standard in vergelijking met ABBYY FineReader 15 Corporate

Waar u met ABBYY FineReader 15 Standard al uw scans en PDF's kunt converteren, bewerken en van commentaar kunt voorzien gaat ABBYY FineReader 15 Corporate nog een stukje verder. Zo kunt u met ABBYY FineReader 15 Corporate bijvoorbeeld documenten met elkaar vergelijken en zo snel wijzigingen tussen bijvoorbeeld de papieren en digitale versie vinden en kunnen er tot 5.000 pagina's per maand worden geconverteerd.

Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van ABBYY FineReader 15 Standard

Transformeer uw papieren documenten tot een bewerkbaar document met het alles-in-één OCR- en PDF-softwareprogramma van ABBYY FineReader 15. Zet al uw scans, PDF's of zelfs uw foto's om in een digitaal bewerkbaar bestand. Met ABBYY FineReader 15 Standard is het mogelijk om van allerlei soorten papieren documenten om te zetten in een bewerkbaar document, denk hierbij aan: formulieren brieven of contracten en rapporten.

Krachtige kenmerken van ABBYY FineReader Standard 15

Meerdere PDF-bewerkingsgereedschappen

U hebt nu meer mogelijkheden dan ooit om te werken met PDF's. Het toevoegen van nieuwe pagina's en het bewerken van PDF's was nog nooit zo gemakkelijk.

  • PDF's en scans converteren: Met ABBYY FineReader 15 Standard kunt u nu moeiteloos gescande documenten eenvoudig omzetten naar bewerk- en doorzoekbare bestanden in Word, Excel, Apache OpenOffice Writer, PDF en andere bestandsformaten.
  • Gemakkelijk uw PDF's bewerken en commentaar toevoegen: Voor het delen van informatie wordt tegenwoordig steeds vaker PDF als bestandsvorm gebruikt. Met ABBYY FineReader 15 Standard zijn PDF-documenten, of deze nu gescand zijn of digitaal gemaakt, voor direct gebruik toegankelijk. Je kunt nu elk type PDF doorzoeken, bewerken en van commentaar voorzien.
See full description
7
MSRP: € 197,36
€ 152.85 Ex VAT

Summarized

  • Geschikt voor Windows
  • Geschikt voor 1 PC
  • Eenmalige aanschaf
  • Ideaal voor het omzetten van PDF terug naar bewerkbare documenten
Licentie2GO relaxt software kopen