FB-tracking

Adobe Acrobat - English - Windows

Brand: Adobe
Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.


PDF-maken & PDF-bestanden bewerken; alleen met Adobe Acrobat

Adobe Acrobat 2017 is de opvolger van Adobe Acrobat Standard (2015); De beste software om PDF bestanden te maken en om PDF bestanden te bewerken. Het betreft hier de Engelse uitvoering. De Nederlandse uitvoering staat hier: Adobe Acrobat Standard Nederlands.

Adobe Acrobat: Eenvoudig printen naar PDF

Met Adobe Acrobat kunt u heel gemakkelijk al uw pdf bestanden maken en bewerken. In samenwerking met Document Cloud (DC) is uw kantoor net zo mobiel als u. Ook kunt u heel gemakkelijk al uw pdf-bestanden met een elektronische handtekening ondertekenen dankzij de e-handtekening ondersteuning van Adobe. Het invullen van formulieren en het werken op mobiel is een extra functionaliteit van dit pakket. Het pakket is te gebruiken als PDF printer of slaat uw documenten direct vanuit uw Office-pakket op als PDF (optie: opslaan als Acrobat PDF).

Bewerk bestaande PDF bestanden

Adobe Acrobat is de beste oplossing van dit moment om bestaande PDF-bestanden te bewerken. U wijzigt tekst, voegt extra regels aan opsommingen in uw PDF toe of u past het gehele document aan. U kunt zelf een bestaand PDf bestand omvormen naar een Word- of Excel bestand om vanuit daar verder te werken. Uiteraard slaat u het bestand vanuit uw Office toepassing gewoon weer op als PDF.

Acrobat standard DC versus Adobe Acrobat PRO DC

Adobe Acrobat bestaat in de uitvoering Standard DC of PRO DC. De PRO-uitvoeringen biedt meer functionaliteit dan dit pakket. Uiteraard kunt u met beide pakketten PDF bestanden opslaan en bewerken, maar de PRO versie biedt meer. De PRO-versie is naast een PDF lees- en bewerktool een van de beste OCR-pakketten van dit moment. Met de PRO-uitvoering zet u gescande documenten om in bewerkbare PDF bestanden en gebruikt u OCR-tekstherkenning om scans om te zetten in letters. Naast deze extra functionaliteit is de PRO-uitvoering beschikbaar voor de MAC. Adobe Acrobat Standard is alleen voor PC's. Meer informatie: Adobe Acrobat PRO DC.
October-sale:
40
 
€ 289.21 Ex VAT
Licentie2GO relaxt software kopen