FB-tracking

Adobe Acrobat PRO DC - Dutch - Windows

Brand: Adobe
Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.

Adobe Acrobat Professional 2017 - Nederlands – Windows: Het meest complete pakket van Adobe Acrobat!

Adobe Acrobat Professional 2017 is de allerbeste Adobe Acrobat ooit! Het betreft de nieuwste uitvoering van het meest complete pakket van Adobe Acrobat. Dit superslimme PDF-pakket is een absolute must voor ieder kantoor en voor thuisgebruikers die veel met Pdf-bestanden werken. Met dit pakket converteer je ieder bestand op je PC naar een Pdf-bestand.

Adobe Acrobat Professional 2017 is geschikt voor 1 gebruiker. Deze gebruiker mag het product op 2 computers tegelijk installeren. Verder is Adobe Acrobat Professional 2017 beschikbaar in het Nederlands en geschikt voor een Windows PC.

De unieke functies van Adobe Acrobat Professional 2017 verder toegelicht;

 • Door Pdf-bestanden te beveiligen heb je de zekerheid dat niemand ze kan aanpassen. Gebruik dit bijvoorbeeld voor Offertes en Facturen.
 • Bewerken: teksten en -afbeeldingen in een PDF bewerken. Corrigeer heel gemakkelijk typefouten en wijzig afbeeldingen direct in het Pdf-bestand.
 • Omzetten / Converteren: Pdf-bestanden terugzetten naar Word-, Excel-, of PowerPoint-bestanden. Originele bestand kwijt waarvan je de Pdf gemaakt hebt? Dan zet Adobe Acrobat Pro in een handomdraai (3 muisklikken) het Pdf-bestand weer om naar een Word-, Excel-, of PowerPoint-bestand.
 • Ondertekenen, invullen en optimaliseren. Met de slimme functies van Adobe Acrobat Pro maak je heel eenvoudig invulformulieren in een Pdf-bestand.
 • Eenmalige aanschaf: Geen terugkerende kosten. U schaft het programma eenmalig aan en u wordt eigenaar van de software. Hiermee heeft u eenmalig een (afschrijfbare) investering, maar geen terugkerende kosten. Het programma opnieuw installeren op een nieuwe pc is altijd toegestaan.

Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

Adobe Acrobat Professional 2017 - Nederlands - Windows: Converteer ieder bestand naar een Pdf-bestand!

Acrobat Professional is het meest uitgebreide programma om met Pdf-bestanden te werken. Open Pdf-files, Bewerk, Beveilig en archiveer Pdf-bestanden met alle tools die Adobe Acrobat PRO voor Windows te bieden heeft. Het mooie van PDF is dat het schaalbaar is, PDF is supersnel en werkt op ieder apparaat (incl. smartphones en tablets)! Adobe Acrobat Pro 2017 is geavanceerd en professioneel en is heel makkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld het opstellen en delen van al je (bedrijfs-)documenten.De voordelen van Adobe;

 1. Eenmalige aanschaf zonder abonnement. De eenmalige investering van deze software mag u afschrijven op de balans.
 2. Gegarandeerd legitieme software. 2GOSoftware is partner van Adobe en garandeert legitieme, werkende software. We leveren altijd inclusief installatie-garantie.
 3. Her-installeren en Overzetten toegestaan. Juist doordat 2GOSoftware legitieme software garandeert, mag u deze meenemen naar een nieuwe computer. Her-installeren is nooit mogelijk bij illegale of grijze-import aanbieders van software. Kies voor betrouwbaarheid, koop bij 2GOSoftware.

De voordelen van 2GOSoftware;

 • 100% legitieme software inclusief installatie en activatiegarantie
 • Geen automatische afschrijving of klein lettertjes
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat of mail
 • Volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor 2GOSoftware klanten: Online privacy en security scanner!

De modules van Adobe Acrobat Professional 2017 - Windows - Nederlands uitgebreid uitgelegd:

Speciaal voor Windows.

Adobe Acrobat is er speciaal voor de Windows-gebruiker. Alle tools binnen het programma werken naadloos samen met het Windows besturingssysteem. Geen enkel ander programma voor de PC biedt zoveel mogelijkheden als Adobe Acrobat PRO voor Windows. Het is snel, efficiënt en betrouwbaar. Een must-have voor ieder kantoor met Windows computers.

Delen doet u zelf. Geen Adobe cloud met maandelijkse kosten.

U slaat bestanden lokaal op uw PC op en maakt geen gebruik van de Adobe-cloud. Pdf-bestanden delen gaat heel eenvoudig met Office 365 voor Windows of via OneDrive. Uiteraard is er naadloze integratie met zakelijke tools als SharePoint of bedrijfsnetwerken mogelijk, maar de Adobe-cloud hoeft u door de eenmalige aankoop niet maandelijks te betalen.
Pdf-bestanden maken.
Met Adobe Acrobat Promaak je eenvoudig een PDF bestand vanaf bijvoorbeeld Word, Excel of een ander bestand. Facturen en Offertes beveilig je eenvoudig tegen bewerken. Ook is het mogelijk om meerdere pdf-bestanden samen te voegen tot 1 pdf.

Pdf-bestanden bewerken.
Adobe Acrobat Pro geeft je alle tools om een Pdf-bestand te bewerken. Het originele bestand is niet nodig, de pdf kan direct aangepast worden. Het mooiste hiervan is dat de opmaak behouden blijft! Een typefoutje in de pdf is hiermee in no-time hersteld!

Pdf-bestanden ondertekenen en beveiligen.

Pdf is het formaat dat het mogelijk maakt om digitale handtekeningen te zetten. Acrobat Pro heeft alle tools in huis om veilige Pdf-bestanden op te maken. Deze kunnen worden ondertekend en -beveiligd tegen bewerkingen zonder uw toestemming.

Ontdek de verschillen.

Verschillende Pdf-bestanden, maar u weet niet meer wat de nieuwste of meest-accurate versie is? Geen probleem. Beide bestanden kunt u koppelen in Adobe Acrobat en de verschillen worden inzichtelijk gemaakt. Zo bent u in no-time up-to-date wanneer Adobe Acrobat u helpt om de verschillen tussen 2 Pdf-bestanden te ontdekken.

Scan & OCR.

Geavanceerde mogelijkheden zijn ingebouwd om bestanden te scannen en OCR-tekstherkenning toe te passen. Iedere scan of foto kan hiermee worden omgezet in een leesbaar en bewerkbaar tekstbestand. Een bestand uit de scanner zet u hiermee eenvoudig om in een Word- of Excel-bestand of u bewerkt de data direct in pdf met Adobe Acrobat Pro zelf.

See full description
October-sale:
23
 
€ 518.97 Ex VAT

Summarized

 • Geschikt voor Windows
 • Levenslange licentie
 • PDF maken / printen vanuit elke programma.
 • Eenvoudig PDF-bestanden bewerken.
 • PDF-bestanden ondertekenen, invullen en optimaliseren.
 • Voldoet aan (archivering-)standaarden
Licentie2GO relaxt software kopen