ESET Smart Security Premium 3 PCs 1 Year

Brand: ESET
Delivery time In Stock, immediate delivery!
Delivery form Download This product is available for download right away.
 
 

ESET Smart Security Premium 3PCs 1Jaar


Ultieme bescherming met de beste balans tussen detectie, snelheid en gebruikersgemak.
Dit pakket biedt dezelfde functionaliteit als ESET Internet Security aangevuld met onderstaande functies:

ESET Wachtwoordmanager:
Helpt het overzicht over uw wachtwoorden te bewaren en automatisch in te vullen. U kunt extra veilige wachtwoorden genereren en encrypten voor nog meer beveiliging. 

ESET Secure Data:
Biedt de mogelijkheid om verwisselbare media te versleutelen. Gegevensdiefstal is verleden tijd wanneer u uw USB stick of laptop kwijt bent. Het biedt een veiligere manier om data te delen.


Beschermt uw privacy

Voorkom dat hackers misbruik maken van uw wachtwoorden en blijf beschermd tijdens online bankieren en betalen. Profiteer van veiligere verbindingen, beveilig uw webcam en Wi-Fi-router tegen indringers en voorkom dat uw privégegevens versleuteld worden door ransomware. Bescherm uw privacy door uw thuisrouter met gekoppelde smart apparaten te testen.

Ransomware Shield: Blokkeert malware die uw persoonlijke gegevens probeert te versleutelen en vervolgens vraagt ‘losgeld’ te betalen om toegang tot uw gegevens te krijgen.
Webcam Beveiliging: Houdt continu alle processen en applicaties in de gaten welke actief zijn op uw PC, om te zien welke gebruik willen maken van uw webcam. U krijgt een waarschuwing wanneer een proces of applicatie onverwachts toegang wil tot uw webcam en stelt u in staat deze te blokkeren.
Connected Home Monitor: Hiermee is het mogelijk om uw thuisrouter op kwetsbaarheden, zoals zwakke wachtwoorden of verouderde firmware, te testen. Ook biedt het product hier mogelijke oplossingen voor. Om te laten zien wie er verbonden is met uw netwerk, kijkt u dit na in een toegankelijke lijst van apparaten die op de router zijn aangesloten.
Persoonlijke Firewall: Voorkomt onbevoegd toegang tot uw PC en het misbruiken van persoonlijke gegevens.
Network Attack Protection: In aanvulling op de Persoonlijke Firewall beschermt Network Attack Protection uw PC automatisch tegen kwaadwillend netwerkverkeer.
Online Bankier- en Betaalbeveiliging: Bevat een speciaal beveiligde browser waardoor je veilig online kunt betalen. Beschermt je automatisch op websites voor internetbankieren. Versleutelt de communicatie tussen het toetsenbord en de browser voor veiligere transacties.
Botnet Beveiliging: Biedt bescherming tegen botnet malware en voorkomt dat uw PC wordt misbruikt voor het versturen van spam en het uitvoeren van netwerkaanvallen. Profiteer van een nieuwe vorm van detectie met Network Signatures, voor het nog sneller blokkeren van kwaadwillend verkeer.
Anti-Phishing: Beschermt u tegen gevaarlijke websites die gevoelige persoonlijke informatie proberen te bemachtigen, zoals gebruikersnamen, wachtwoorden of bank- en creditcardgegevens.
Antispam: Houdt ongewenste e-mail uit uw mailbox.

Uw kinderen veilig online

Laat uw kinderen alleen de goede kant van het internet ervaren met de functie Ouderlijk Toezicht. Voorkom dat kinderen blootgesteld worden aan schadelijke of schokkende inhoud. U kunt meer dan 20 websitecategorieën blokkeren, of individuele websites aan de blacklist toevoegen.

Ouderlijk Toezicht: Geeft de mogelijkheid om te kiezen uit voor ingestelde categorieën, gebaseerd op de leeftijd van jouw kinderen. Zij krijgen alleen de goedgekeurde categorieën te zien. Daarnaast kun u uw instellingen met een wachtwoord beschermen tegen aanpassingen en voorkomen dat het product gedeïnstalleerd wordt.
Anti-Diefstal: Volg en bescherm uw verloren laptop via het my.eset.com account. Schakelt u de beveiliging in van het apparaat dat u niet kunt missen. Bent u uw laptop verloren of is deze gestolen, dan kunt u deze op afstand beheren en is er een grotere kans dat u deze terugvindt.
Locatie Traceren: Met ESET Anti-Diefstal kunt u het apparaat markeren als vermist, zodat de automatische monitoring wordt ingeschakeld. Zodra de laptop online komt, verschijnt de positie op de kaart op basis van bereikbare Wi-Fi-netwerken. See full description
December-sale:
20
€ 63, 47
MSRP: € 79.33
Summarized
  • Abonnement: 1 Jaar
  • Geschikt voor: 3 Installaties
  • Geschikt voor: Windows
  • Taalkeuze: NL, ENG, DUI, FRA
  • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
Licentie2GO relaxt software kopen