FB-tracking

Neem contact op

Wilt u contact met ons opnemen? Gebruik dan de onderstaande contactgegevens. Voor veelgestelde vragen kijkt u op onze pagina Klantenservice.

Live Chat

Chat live met één van onze medewerkers

Start live chat

Nederland 085 0292122

België 078 487 428

Maandag t/m Vrijdag
9:00 tot 17:00

Email: service@licentie2go.nl

Uw vraag niet aanwezig?
Mail ons

Klacht

Heb je na contact met onze klantenservice nog een klacht? Uiteraard vinden we dit erg vervelend en lossen we het graag voor je op. Een klacht indienen kan via ons speciale adres: klachten@licentie2go.nl. Binnen 48 uur ontvang je van ons een reactie op je klacht.

  1. Meld uw klacht altijd eerst via service@licentie2go.nl . Er zit een team van mensen voor u klaar om u te helpen. Onze klantenservice reageert op werkdagen binnen 4 uur op uw email.
  2. Komt u er niet uit of wordt uw probleem een klacht? Stuur een omschrijving van uw klacht naar klachten@licentie2go.nl . In de omschrijving van uw klacht, lezen we graag:
    1. Hoe de klacht is ontstaan
    2. Op welke manier u het al met ons gehad heeft over de klacht
    3. Waar we tekort geschoten zijn in het oplossen van uw klacht
    4. Wat we kunnen doen om het probleem op te lossen

Webshop keurmerk

Licentie2GO is trots partner van heb Webshop Keurmerk. Dit betekent veilig en vertrouwd kopen via onze website. Het webshop keurmerk kan ook helpen om te bemiddelen bij het oplossen van klachten. Komen we er samen niet uit, dan kunt u uw klacht bij het Webshop Keurmerk in behandeling laten nemen. Via het formulier op de website van het Webshop Keurmerk kunt u contact opnemen: https://www.keurmerk.info/nl/consumenten/melden/

Bedrijfsgegevens

Licentie2GO is een merknaam van 2GO Software BV te Enschede.

Licentie2GO is een merknaam van 2GO Software BV te Enschede.
Twentepoort Oost 3a
7609 RG Almelo
Nederland

KVK: 64945731
BTW: NL855914841B01

Bankgegevens:
IBAN: NL 91 RABO 0322899389
BIC: RABONL2U

We gebruiken Pay.nl als betaalprovider. Heeft u bij ons besteld en betaald via iDeal of creditcard. Dan ziet u op uw bankafschrift “Stichting Pay.nl” met als omschrijving uw bestelnummer gevolgd door 2GO Software BV.