FB-tracking

Microsoft Project Professional 2019

Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.
Delivery time Available within 24 hrs.
Delivery form Download This product is available for download right away.

Microsoft Project Professional 2019

Door de handige hulpprogramma’s van Microsoft Project 2019 behoudt u het overzicht waardoor u snel en gemakkelijk aan de slag kunt.Ook kunt u snellere planningen maken en uw projecten binnen de tijd en het budget houden. Microsoft Project 2019 helpt u door efficiënter te plannen,taken te optimaliseren en zo alle projecten tot een goed einde te brengen. Ook door het beheren van uw resources wordt u geholpen om uw teams samen te stellen, efficiëntere schema’s te maken en zo slimmere beslissingen te nemen.


Wat is het verschil tussen Microsoft Project Standard 2019 ten opzichte van Microsoft Project Professional 2019?

Het verschil tussen Microsoft Project Standard 2019 en Microsoft Project 2019 zijn de modules voor recourcebeheer en opties bepaalde conversaties, statusupdates te delen. Zo kunt u met Microsoft Project Professional 2019 een projectsite maken om die gegevens met uw teamleden te delen en vrijwel vanaf elke locatie aan samen te werken.

*Overstappen van Microsoft Project 2016 naar Microsoft Project 2019? Maakt u zich geen zorgen, u bent nog steeds uitgerust met de beste functies van Microsoft Project 2016, maar deze zijn uitgebreid, verbeterd en ook komt Microsoft Project 2019 met een aantal nieuwe functies!

De uitgebreide functies van Microsoft Project Professional 2019

Slimme installatie

 • Nog sneller opstarten: Koppel al uw taken en maak een handige tijdlijn zodat u snel aan uw werkzaamheden kunt beginnen.
 • Kant-en-klare sjablonen: Bekijk alle sjablonen die voor u klaar staan in Project Professional en op Office.com om zo uw project op een optimale manier op te kunnen starten.
 • Intuïtief zoeken: Komt u er even niet uit, wilt u snel een nuttige functie vinden? Ook in Microsoft Project kunt u de handige Uitleg-zoekbalk vinden zoals in de meeste van de overige Office-producten.

Krachtige planning

 • Vertrouwde grafieken: Maak eenvoudige planningen en beperk de trainingstijd door de vertrouwde hulpmiddelen van Microsoft Project Professional 2019 zoals Gantt-diagrammen te gebruiken.
 • Slimmere automatisering, slimmer werken: Met de geoptimaliseerde en geautomatiseerde functies van Microsoft Project kunt u nu inefficiëntie verminderen. Houd rekening met meerdere scenario’s en vul automatisch op basis van die afhankelijkheden uw data in. Zo kunt u efficiëntere manieren zoeken om de planning in orde te maken.
 • Meerdere tijdlijnen: Nooit meer een deel missen en alle aspecten van uw projecten begrijpen. Door de ingebouwde tijdlijnen kunt u nu deze schema’s beter visueel weergeven en zo de complexiteit ervan voor uzelf wegnemen. Ook kunt u die tijdlijnen gemakkelijk delen met behulp van Office-hulpmiddelen als bijvoorbeeld PowerPoint.
 • Houdt uw voortgang bij: Help uw collega’s om hun beslissingen makkelijker te maken en gebruik de basislijnen om de voortgang bij te houden en te vergelijken met het originele plan.
Geoptimaliseerd taakbeheer

 • Identificeer uw belangrijkste taken: Bepaal welke taken het belangrijkst zijn voor het succes van uw project door de takenpadmarkering in Gantt-diagrammen te gebruiken. Dit helpt u om de relaties tussen de verschillende taken overzichtelijk te houden en te identificeren welke het belangrijkst zijn en uw prioriteit behoren te hebben.
 • What-if-planning: Van tevoren verschillende scenario's uitvoeren door taken op 'inactief' te zetten en bepalen wat de beste stap is. Dit alles zonder dat u uw hele plan weer overnieuw hoeft te maken.
Geïntegreerde samenwerking

 • Verbonden apps: Eenvoudig informatie uit Project kopiëren en plakken naar bijvoorbeeld Word of PowerPoint en sla uw gegevens op in OneDrive.
 • Ruimte om samen te werken: Houd elkaar altijd op de hoogte door een vaste projectsite aan te maken voor het delen van uw gegevens. 
Resourcebeheer

 • Gecombineerde weergave: Door projectrecources in één weergave te combineren wordt het voor de manager gemakkelijker om deze recources te vergelijken en zo het geschikte team voor de klus samen te stellen.
 • Geoptimaliseerde recources: Maakt het mogelijk om specifieke recources aan te vragen. Met de handige Teamplanner tool kunt u mogelijke problemen identificeren die het schema beïnvloeden en zo op voorhand deze problemen al oplossen. Zo behoudt u de rust en de structuur in de planning.

Betere besluitvorming

 • Project rapporten: Met de Burndown en Recourceoverzicht rapporten helpt Microsoft Project u om inzicht in de situatie te krijgen, belangrijke informatie met de desbetreffende personen door te communiceren en tot het behalen van een goed resultaat.

Wat is er nieuw in Microsoft Project 2019 t.o.v. Microsoft Project 2016?

Koppel nu gemakkelijker uw taken met behulp van een drop-down menu – in het drop-down menu kunt u nu gemakkelijk een lijst met alle taken in uw project zien.
Takenoverzicht – met een lijst vol met geplande taken is het soms moeilijk om het overzicht te behouden. Met dit takenoverzicht kunt u gemakkelijk de structuur van uw project verduidelijken.
Tijdlijn labels en voortgang bekijken – het wordt nu nog gemakkelijk om de voortgang van uw project te bespreken. Door uw tijdlijnen te labelen wordt de voortgang van de betreffende taak direct weergegeven.
Verbeteren van de toegankelijkheid - we proberen er alles aan om Microsoft Project te blijven verbeteren. In Project 2019 hebben we vooral hard gewerkt om het voor u makkelijker te maken door bijvoorbeeld meer elementen te laten lezen door Windows Narrator en andere ondersteuningstechnologie. 

See full description
Microsoft Office Office voor Home use, Office for businesses
ID 3615
This product is mentioned in Office products, Office for business, Business
Manufacturer Microsoft
License validity One-time purchase
Number of installations 1
Operating system Windows
Suitable for Windows 10
Available languages Dutch, English, German, French
Included Office-software Project
Number of users 1
February-sale: Normally € 1.369,00
Save € 143.80!
€ 1.195 ,
00
€ 987.60 Ex VAT

Licentie2GO relaxt software kopen
Summarized
 • Eenmalige aanschaf
 • Geschikt voor Windows
 • Geschikt voor 1 PC
 • Beschikbaar in onder andere: Nederlands, Engels, Duits en Frans