FB-tracking

Microsoft Visio Online Abonnement - Plan 2

Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.
Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.

Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2

Microsoft Visio Online maakt het u gemakkelijk om uw professionele diagrammen te maken, u kunt naadloos samen werken met anderen en ook kunt u gemakkelijk uw diagrammen delen. Daarnaast zijn uw gegevens altijd up-to-date en veilig door de 2GB cloudopslagruimte in OneDrive voor Bedrijven die u bij het Microsoft Visio Online abonnement krijgt. Het Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2 is de krachtigste diagramreeks van Visio tot nu toe. Visio wordt nu geleverd met een goed uitgeruste bibliotheek van duizenden sjablonen en shapes en talloze samenwerkingshulpmiddelen. Omdat u de diagrammen en processen online kunt bewaren kunt u deze nu vrijwel vanaf elke locatie en elk apparaat openen om samenwerken nog gemakkelijker te maken.


Wat is het verschil tussen Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 1 ten opzichte van Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2?

In het Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2 kunt u gebruik maken van alle unieke functies die Microsoft Online Abonnement 2019 Plan 1 te bieden heeft. Echter is Plan 2 uitgebreid met meer functies die ook allemaal vernieuwd en verbeterd zijn. Zo kunt u in het Plan 2 Visio Abonnement gemakkelijker en sneller diagrammen aanpassen, diagrammen integreren met gekoppelde gegevens en kunt u het programma per gebruiker op meerdere pc's installeren.


Kopen via Licentie2GO Belgie betekent 100% legitieme software inclusief installatiegarantie, een handleiding die u stap voor stap helpt met downloaden, installeren en activeren en een team van specialisten die u graag verder helpt, wanneer u er alsnog niet uitkomt!

De uitgebreide functies van Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2

Met Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2 kunt u moeiteloos uw diagram helemaal naar uw wensen samenstellen, kunt u sneller opstarten en eenvoudig aan de slag. Ook maakt Microsoft Visio Online 2019 het u gemakkelijker om samen te werken met uw collega's en wordt altijd de meest actuele versie van uw werk weergegeven. Vind snel de meest nuttige functies met behulp van de zoekbalk, koppel uw gegevens en breng al uw ideeën tot leven en werk samen gedurende het hele proces.

Moeiteloos diagrammen maken

 • Veelzijdige sjablonen en talloze keuzes uit duizenden shapes: Met Microsoft Visio Online kunt u nu gemakkelijk verschillende soorten diagrammen maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een blokdiagram, stroomdiagram of een handige tijdlijn met gebeurtenissen.
 • Ondersteuning voor industrienormen: U kunt nu gebruik maken van de uitgebreide bibliotheek met Visio-shapes voor inhoud die voldoet aan industriestandaarden, waaronder UML 2.5, BPMN 2.0 en IEEE.
 • Slimmere afmetingen: Door visuele hints te gebruiken worden de metagegevens van uw diagram nauwkeurig weergegeven. Deze gegevens zijn voor uw gemak in Visio-shapes vastgezet. Mocht u toch de metagegevens willen veranderen, bijvoorbeeld de afmetingen van het diagram, dan wordt het diagram automatisch bijgewerkt voor de beste visualisatie.
 • DWG-bestanden importeren: Microsoft Visio Online Abonnement 2019 Plan 2 maakt het mogelijk om gegevens of shapes toe te voegen aan geïmporteerde AutoCad-ontwerpen.* 
*(DWG ondersteuning tot en met DWG 2013)

Eenvoudig aan de slag

 • Sneller opstarten: Met behulp van een vernieuwde interface, keuze uit talloze sjablonen en de vertrouwde Office Online-ervaring kunt u nu nog sneller en gemakkelijker diagrammen maken in uw eigen favoriete browser.
 • Nu nog eenvoudiger om een stroomdiagram te maken: Bouw nu nog efficiënter aan uw diagrammen door een van de vele mogelijkheden gebruik te maken zoals; slepen en neerzetten of uitlijnen en te positioneren. 
 • Sneller zoeken, ander uiterlijk: U kunt nu uw diagram er nu nog professioneler uit laten zien door de vooraf gemaakte thema's en effecten. Dit in samenwerking met de handige zoekbalk, zoals u ook in Office gewend bent, en u helpt met het vinden van de meest handige functies om uw diagram een compleet ander uiterlijk te geven.

Koppel realtime gegevens en breng uw diagrammen en ideeën tot leven

 • Livegegevens en gegevensafbeeldingen: Krijg in één opslag een volledig beeld van uw organisatie, IT-netwerk of bedrijfsprocessen. Voeg hierbij afbeeldingen toe en benadruk de gegevens met bijvoorbeeld symbolen of kleuren.
 • Gegevens koppelen en vernieuwen: Gemakkelijk en snel een koppeling met Excel maken en uw gegevens omzetten in een grafiek. Hiervoor kunt u een kant-en-klaar Excel sjabloon gebruiken om uw gegevens te ordenen en om te zetten in een gevisualiseerd diagram. Ook blijven uw gegevens altijd actueel en gekoppeld aan de originele bron. Deze kunt u dan handmatig of aan de hand van een schema blijven vernieuwen.

Gemakkelijke samenwerking

 • Opmerkingen en samen creeëren: Werk naadloos samen en help elkaar door online uw opmerkingen toe te voegen en elkaar feedback te geven. Ook kunt u nu op opmerkingen reageren en elkaar altijd op de hoogte houden van de voortgang van uw werk.
 • Delen: Nog gemakkelijker om uw werk met anderen te delen door uw werk bijvoorbeeld als een beveiligde webkoppeling, afbeelding of PDF te delen. 
 • Opslag in OneDrive: Veilig uw werk opslaan en/of delen met de gratis 2GB cloudopslagruimte in OneDrive voor Bedrijven
 • Beveiliging: Met de nieuwste technologie van Microsoft voor bestandsbeveiliging kunt u nu gemakkelijk en snel gevoelige informatie beveiligen. 

Altijd de meest actuele versie weergeven

 • Deel uw werk eenvoudig: Het is nu nog gemakkelijker om samen te werken om uw diagram samen tot één geheel te maken. U kunt via een browser eenvoudig uw diagrammen delen met iedereen in je organisatie om te zorgen dat iedereen op één lijn blijft. 
 • Toegang, overal en altijd: Nu uw diagrammen ook onderweg gebruiken en vanaf elke locatie in een browser of met de Microsoft Visio Viewer app voor iPad.
 • Up-to-date: Omdat het programma een online versie betreft, blijven uw gegevens en werk altijd actueel en up-to-date.
 • Overzichtelijk dashboard: Houd de organisatie op één lijn met de nieuwste web-apps van Microsoft Visio Online. Gebruik deze apps om inzicht te houden in uw ontwerpen, maar ook om diagrammen nog scherper weer te geven. 

Vereenvoudigd IT-beheer

 • Snelle installatie en op de hoogte blijven: Door middel van streamingtechnologie kunt u nu gemakkelijk en snel uw Visio Online-abonnement installeren. Via internet, maar zelfs via offlinemedia. Daarnaast updatet het Visio Online-abonnement Plan 2 zichzelf automatisch en zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste tools en functies.
 • Meerdere installaties: Met het Visio Online Abonnement Plan 2 is het mogelijk om maximaal 5 pc's te voorzien van het Visio Online abonnement. Zo kunnen teams diagrammen beter bewerken vanaf hun eigen werkplek.
 • Betere toegankelijkheid: Voordat u uw diagrammen met personen wilt delen, kunt u de toegankelijkheidscontrole gebruiken om te zien of dit voor iedereen toegankelijk is.

See full description
Microsoft Office Office voor Home use, Office for businesses
ID 3617
This product is mentioned in Office products, Office for business
Manufacturer Microsoft
License validity 1 year
Number of installations 1
Operating system Windows,
iOS
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7
Available languages Dutch, English, German, French
Included Office-software Visio
Max. number of licenses (per business) 5
Number of users 1
February-sale: Normally € 182,40
Save € 30.00!
€ 152 ,
40
€ 152.40 Ex VAT

Licentie2GO relaxt software kopen
Summarized
 • Abonnement voor 1 jaar
 • Geschikt voor Windows, iOS
 • Met 2GB opslagruimte in OneDrive voor Bedrijven
 • Beschikbaar in 25 talen
 • Installeren op maximaal 5 PC's