FB-tracking

OneDrive voor Bedrijven - 1TB

Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.
Delivery time Custom made within 1 day
Delivery form Download This product is available for download right away.


OneDrive voor Bedrijven - Het meest geschikt voor bedrijven die bestanden willen delen en OneDrive-opslag nodig hebben. Met dit pakket krijgt u 1TB = 1000 Gigabyte opslagruimte in de cloud. Alle bestanden die u opslaat in OneDrive voor Bedrijven, zijn privé, tenzij u er zelf expliciet voor kiest om de bestanden te delen. U kunt bijvoorbeeld eenvoudig een bestand delen met iedereen in uw organisatie door dit in de map Gedeeld met iedereen te plaatsen. U kunt ook bestanden delen met door u opgegeven collega’s zodat u samen aan projecten kunt werken. Als u bent aangemeld bij Office 365, kunt u mogelijk een bestand zelfs delen met partners buiten uw organisatie, afhankelijk van wat uw bedrijf toestaat. 

Per gedeeld bestand of per gedeelde map kunt u kiezen welke rechten u uitdeelt bij het delen van de bestanden of mappen. Bijvoorbeeld rechten om alleen te lezen of om samen te werken aan bestanden.


Toegang tot bestanden vanaf elk apparaat
Gebruik uw telefoon, computer of tablet om verder te gaan met uw werk, precies waar u was gebleven. De wijzigingen die u aanbrengt, worden bijgewerkt op al uw apparaten.

Offlinetoegang
Blijf productief, ook wanneer u onbereikbaar bent. U hebt toegang tot uw bestanden zonder dat u online hoeft te zijn. Dit betekent dat u uw belangrijkste bestanden altijd bij de hand hebt.

Bestanden beveiligen
Als er iets met uw apparaat gebeurt, hoeft u niet bang te zijn dat u bestanden of foto's verliest. Ze zijn opgeslagen in OneDrive. En OneDrive is versleuteld met SSL.

Delen en samenwerken
Deel bestanden, mappen en foto's met vrienden en familie. Nooit meer grote e-mailbijlagen of USB-stations gebruiken. U hoeft alleen maar een koppeling te verzenden via e-mail, sms, iMessage of Facebook.

Microsoft Office Office for businesses
ID 3494
This product is mentioned in Office products, Office for business, Business
Manufacturer Microsoft
License validity Automatic renewal
Number of installations 5
Available modules Back-up module
Operating system Windows,
Mac,
Android
Suitable for Windows 10,
Windows 8,
Windows 7,
Mac OS 10.14 Mojave,
Mac OS 10.15 Catalina
Available languages Dutch, English, German, French
Included Office-software OneDrive
Number of users 1
Nu voor slechts:
,
90
€ 48.90 Ex VAT

Licentie2GO relaxt software kopen