FB-tracking

Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2021 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS

Norton Security Deluxe 3-Apparaten 1jaar 2021 - Antivirus inbegrepen - Windows | Mac | Android | iOS
CYBER MONDAY
Norton promotieweken
Merk: Norton
Levertijd Op voorraad, direct leverbaar!
Leveringsvorm Downloadbaar Na betaling is dit product direct downloadbaar. U kunt dus direct aan de slag!
 

Norton Security Deluxe 3 Apparaten 1 jaar

Norton Security Deluxe beschermd uw PC, Mac, laptop, smartphone, en tablet tegen virussen, spyware, malware, phishing, hackers en andere bedreigingen. U kan de software installeren op maximaal 3 verschillende apparaten. Dit pakket van Norton Security biedt 1 jaar beveiliging. Norton Security Deluxe is meerdere malen als beste getest. Niet alleen op detectie- en preventie van virussen, maar ook op snelheid van het beveiligingspakket.

De voordelen van Norton Security Deluxe:

 1. IJzersterke bescherming van Norton voor PC, Mac, Tablet en Smartphone.
 2. Norton Virus Protection Promise inbegrepen: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 3. Geldig als nieuwe aanschaf of als Norton-verlenging.
 4. Alleen bij aanschaf via Licentie2GO Belgie met gratis Licentie2GO Belgie Online Privacy & Security scanner.

Licentie2GO Belgie is Norton Platinum Reseller : het hoogste reseller-niveau in Europa. U ontvangt van ons gegarandeerd legitieme software die wij direct bij Norton inkopen. U maakt hierdoor gebruik van alle voordelen van Norton én van de unieke voordelen van software kopen bij Licentie2GO Belgie; de nummer 1 software-specialist van Nederland en België. Bijvoorbeeld: Koopt u een nieuwe computer? Dan mag u de licentie gewoon overzetten naar het nieuwe apparaat.

Het eerste jaar is deze licentie extra scherp geprijsd, lees alle informatie in de volledige beschrijving. Nieuw! Inclusief gratis Licentie2GO Belgie-video met complete uitleg voor installeren, activeren en verlengen. Alleen bij aanschaf via Licentie2GO Belgie. Dát is de reden waarom u bij de Nr. 1 Software-Specialist koopt!

Om doorlopende bescherming te kunnen bieden, zal Norton tijdens de activatie vragen om uw betaalgegevens in te voeren. Dit kan uw bankrekeningnummer, een creditcard of PayPal account zijn. Licentie2GO Belgie zal u helpen om stap voor stap deze automatische verlenging uit te schakelen wanneer u volgend jaar liever via Licentie2GO Belgie wilt verlengen.

Norton Security Deluxe kopen? Koop of verleng via Licentie2GO Belgie!

Norton Security Deluxe is een exclusieve combinatie van bescherming te gebruiken voor Windows PC, Mac, smartphone's en tablets. Deze software is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. De software beschermt je terwijl je online surft, winkelt en bankiert; stopt de gevaren van nu en de toekomst. Met LiveUpdate ben je verzekerd van updates die gedurende het abonnement dagelijks naar je apparaat verstuurd worden.

Norton Security Deluxe: eerste installatie of voor Norton verlengen

Dit pakket is te gebruiken als eerste installatie of als Norton verlenging. Gaat het om een eerste installatie en gebruikt u op dit moment een ander beveiligingsproduct? Dan helpen we u bij Licentie2GO Belgie stap voor stap met de overstap. We zorgen ervoor dat u geen moment onbeschermd blijft. Voor uw Norton verlenging zorgen we altijd voor een soepele overgang met instructies voor verlengen zonder verlies van lopende abonnementsdagen.

Licentie2GO Belgie: de nummer 1 Software-Specialist **

Licentie2GO Belgie biedt meer! Licentie2GO Belgie is dé software-specialist van Nederland en België. Onze klantenservice helpt dagelijks honderden klanten bij het installeren- en activeren van software. Van beveiliging, tot grafische software, van particulier tot zakelijk. We adviseren en maken handleidingen op maat. Wilt u dat wij u alles van A tot Z voor u regelen? Koop dan ook onze installatie-service voor Norton. De unieke Licentie2GO Belgie-installatiehandleiding zorgt ervoor dat u kunt installeren of verlengen zonder zorgen. We kennen alle pakketten door en door en zijn door dit specialisme de nummer 1 software-leverancier in zowel Nederland alsook in België.Naast het feit dat onze klanten waarderen wat we doen, voeren we in samenwerking met de grote fabrikanten onze helpdesk. Dat betekent; geen lange wachttijden, altijd een antwoord op vragen en tóch scherpe prijzen op onze software.

** Licentie2GO Belgie is als nummer 1 beoordeeld door klanten in Nederland én in België (bron:Trustpilot Nederland en Trustpilot België).

Norton Logo

De unieke functies van Norton Security Deluxe verder toegelicht:

 • Virus Protection Promise: Komt er toch een virus op uw apparaat, dan verwijdert de Norton helpdesk deze voor u óf u krijgt uw geld terug.
 • 3 gebruikers Norton Deluxe: her-installeren of overzetten op een ander apparaat tijdens uw abonnement is altijd toegestaan (bij aanschaf via Licentie2GO Belgie).
 • Multi-Device: Geldig voor Windows-PC's, maar ook voor mobiele apparaten en voor op uw Mac.
 • Voor nu en voor de toekomst: Met intelligente technologie beschermt Norton de gevaren van nu, maar herkent het ook ongewoon gedrag en daarmee de dreigingen van de toekomst.

De voordelen van Licentie2GO Belgie:

 • 100% legitieme software inclusief installatie- en activatie-garantie.
 • Norton Platinum Reseller; het hoogste partnership met Norton.
 • Géén automatische afschrijving of kleine lettertjes.
 • 7 dagen per week bereikbaar via telefoon, chat en mail.
 • Unieke, volledig op maat gemaakte handleidingen, die u stap voor stap helpen.
 • Gratis voor Licentie2GO Belgie klanten: Online Privacy en Security scanner!
Licentie2GO Belgie de Software-specialist van Europa


Één abonnement; de beste bescherming

Norton Security Deluxe biedt u 1 abonnement voor de beveiliging van al uw apparaten. Het pakket is Multi-Device. Alleen Norton Premium biedt betere beveiliging doordat dit pakket ook back-ups kan maken. Verder biedt Norton Deluxe alles wat u van een beveiligingspakket verwacht; een firewall, veilig internetbankieren, bescherming voor mobiele apparaten, ransomware-beveiliging en ga zo maar door. Ook ouderlijk toezicht is inbegrepen. Via de centrale beheer-omgeving (My Norton) ziet u heel eenvoudig op welke apparaten binnen uw gezin de licentie actief is en welke dreigingen gevonden zijn op het betreffende apparaat.

1 jaar bescherming voor computers, smartphones en tablets

Norton werkt op alle computers met Windows 7 of hoger. Daarnaast is deze te gebruiken op: Mac OS, Android (smartphones en tablets) en op iOS (iPhone en iPad). De security van Norton is toe te passen op 3 apparaten en is geldig voor 1 jaar. Wanneer dit jaar verlopen is kunt u moeiteloos verlengen via Licentie2GO Belgie. We sturen u volgend jaar een vrijblijvend aanbod om de verlenging via Licentie2GO Belgie aan te schaffen en in te voeren in uw software.

Installatie garantie & de beste service!

Bij directe aanschaffing, verzekeren we je van de laagste prijs. In samenwerking met Norton biedt Licentie2GO Belgie daarnaast het volgende:

 1. Installatie-garantie: we helpen net zolang met installeren totdat het werkt! Een helpdesk die gewoon bereikbaar is zonder keuzemenu.
 2. Eeninteractieve handleiding waarmee we je alles zo makkelijk mogelijk maken
 3. Geen levertijd, direct na de betaling kunt u al gaan installeren
 4. Gratis proberen en kosteloos ruilen
 5. Licentie2GO Belgie werkt nauw samen met Norton. We zijn Platinum Reseller; de meest gewaardeerde partnerstatus van Norton!


De beste beveiliging met legale Norton Security Deluxe-software via Licentie2GO Belgie

Bij Licentie2GO Belgie bent u verzekerd van de beste beveiliging. Altijd legale software. Doordat we samenwerken met alle grote merken bent u verzekerd van kwaliteit. In tegenstelling tot onze collega's die soms niet eens een helpdesk hebben, helpen onze gekwalificeerde software-specialisten u net zo lang totdat het probleem is opgelost en alles werkt. In slechts enkele gevallen schakelen we hiervoor de hulp van Norton in. Behalve de klantenservice van Licentie2GO Belgie mag u altijd direct met Norton bellen, mailen of chatten. U ontvangt van ons dezelfde software als bij Norton zelf. We leveren een legale licentie die we direct bij Norton inkopen.

Bekijk volledige beschrijving
November actie:
72
 
€ 14.01 excl BTW

Samengevat

 • Geschikt voor 3 PC/Mac/Smartphone/Tablet.
 • Abonnement: 1 jaar
 • Geschikt voor: Windows, Mac, Android,en iOS
 • Zowel geldig voor een eerste installatie als voor een verlenging
 • Automatische verlenging optioneel
 • Betaalgegevens verplicht voor activatie: Rekeningnummer, creditcard of Paypal
Licentie2GO relaxt software kopen

Norton kopen bij Licentie2GO Belgie

 • Alles in 1 pakket: altijd de beste beveiliging
 • Incl. Norton Virus Protection PromiseKomt er toch een virus op uw computer en kan Norton dit niet verwijderen? Dan ontvangt u het aankoopbedrag terug!
 • Gegarandeerd legitieme software
 • Op maat gemaakte installatie-handleidingen voor het zelf installeren van je software